Samen Succesvol

€747

excl. btw.

Bestellen

'Samen Succesvol' TRAJECT

Een dag om nooit meer te vergeten... De eerste stap in jouw ondernemerschapsverhaal en avontuur. Het 'Samen Succesvol' Traject bestaat uit 1 uitdagende dag bij Bas Boogaerdt op kantoor gevolgd door 5 online trainingen over 5 verschillende businessmodellen. Krijg vrijblijvend toegang tot alle ins-and-outs van alle werkende businessmodellen binnen de E-commerce. 

de businessmodellen

Model 1: Dropshipping

Onder begeleiding van Lars van der Linde krijgen jullie toegang tot de oneindige mogelijkheden van het Dropshippen. Dropshipping is een begrip dat al ruim 3 jaar bekend is bij alle ondernemers in de E-commerce. Het inkopen van producten zonder eigen voorraad is het perfecte model om zonder veel startkapitaal te beginnen.

Model 2: High Ticket Sales

High ticket dropshipping is een vorm van dropshipping die zich richt op de verkoop van duurdere items in tegenstelling tot goedkopere. Met high-end dropshipping verkoop je items van €100 tot €10.000+. Denk elektrische fietsen of industriële machines. Hierdoor kan je met makkelijker met minder bestellingen een leuke omzet behalen.

Model 3: Affiliate Marketing

Onder begeleiding van Robin Geelen zullen de deelnemers kennismaken met Affiliate Marketing. Passief geld verdienen met 2 uur per dag besteden aan het schrijven van blogs! wie wil dat nou niet?

Model 4: Social Media Marketing Agency

SMMA staat voor Social Media Marketing Agency en is een zeer winstgevend businessmodel. Hierbij ga je de online advertenties runnen voor jouw klanten en daarnaast ga je hun social media kanalen beheren. Je klanten betalen je hier een vaste fee in de maand voor. Ook kun je andere online marketing werkzaamheden toevoegen aan je diensten.

Het grote voordeel van SMMA is dat (mits de basis van je agency goed staat) je het met een laag startbedrag op kan zetten en erg snel op kan schalen qua klanten.

Na jarenlange ervaring leer ik mensen hoe ze ook hun SMMA op kunnen richten en daarnaast op kunnen schalen naar 20+ klanten per maand. De resultaten gaan letterlijk door het dak heen.

Wil jij ook je eigen agency voor de lange termijn oprichten? Meld je dan snel aan voor het Samen Succesvol traject en wie weet spreken wij elkaar tijdens de training! Ik kan niet wachten om al mijn tips & tricks met je te delen.

Model 5: Bol.com

Je hebt er vast al eens van gehoord en het zal dan ook geen geheim meer zijn: verkopen op bol.com is booming! Met dagelijks circa 2 miljoen bezoekers en maandelijks maar liefst 11 miljoen unieke bezoekers heeft bol.com een MEGA bereik! Goed nieuws: jij kunt je bij hen aansluiten als partner, meeliften op dit gigantische succes! Je hebt namelijk maar een klein stukje van de taart nodig om een superwinstgevende business neer te zetten! Er altijd al van gedroomd om een succesvol eigen merk in de markt te zetten en een duurzame online business te bouwen? Dan is dit je kans!